top of page

KLJ Wuustwezel...

KLJ Wuustwezel is met meer dan 100 leden een bruisende jeugdvereniging in het hartje van Wuustwezel. Jong en oud kunnen zich wekelijks uitleven op beestig leuke activiteiten, afgewisseld met af en toe een uitstapje of een fuif.

 

...doet beestig deugd!

IMG_0244.jpg
KLJ
De Ideale Jeugdbeweging
IMG_9318.JPG
De Leiding
Beestig, maar bekwaam!

​Als jeugdbeweging en ook grootste jongerenbeweging van Vlaanderen, staat KLJ, de Katholieke Landelijke Jeugd, voor waarden als vriendschap, solidariteit en respect. Samenkomen en samenspelen staat bij ons centraal. In zon 275 afdelingen komen op regelmatige basis de ruim 21.000 leden bij elkaar. Ongeveer 3.200 jongeren nemen hiervoor een engagement op als leider/bestuurslid. We stellen KLJ graag even voor.

367478228_691866062967085_5154429039364670520_n.jpg
Onze leden
Een plekje voor iedereen
 

Zonder een enthousiaste en gemotiveerde groep vrijwilligers kan een jeugdbeweging als de onze niet blijven bestaan. Gelukkig kunnen we daarom rekenen op onze beestige leidingsploeg. Deze toffe bende zet zich op regelmatige basis rond de tafel om de bovenste beste activiteiten uit de mouw te schudden. Hier een overzicht uit welke creatieve genieën deze bende bestaat.

IMG_8082.JPG
Sportfeesten

Ben je 6 jaar of ouder? Jongen, meisje, jong en oud, groot of klein: bij KLJ is er een plaatsje voor iedereen! Elke vrijdagavond komen de -16 of +16  samen om school even te vergeten en onszelf weer helemaal uit te leven met sport en spel, maar bovenal ontspanning. Op zondagnamiddag kunnen de -9 en -12 ook komen genieten van de leuke spelletjes die onze leiding en hulpleiding in elkaar steken. Geweldig ravotten en helemaal jezelf kunnen zijn: niets leuker dan dat, toch?

In de zomer staat de KLJ niet stil. Buiten de traditionele activiteiten nemen we met onze afdeling ook nog deel aan de sportfeesten. Vendelen, wimpelen, piramidebouwen, volkdansen, volkspelen, touwtrekken en atletiek: verschillende disciplines komen aan bod in deze competie tussen de verschillende KLJ-afdelingen uit de regio. Competitiviteit verzekerd!

bottom of page